Unconfigured Ad Widget

Ta ner
Nakenbad Trådar Inlägg Senaste inlägg
Ekerö Ekerö
Ekerö kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är tätorten Ekerö belägen på Ekerön. Ekerö kommun är belägen i södra delen av landskapet Uppland och omfattar Mälaröarna. Kommunen omfattar 140 öar, kobbar och skär i Mälaren (Östra Mälaren). Kommunen gränsar i nordöst till Järfälla kommun, i öster till Stockholms kommun, i sydöst till Huddinge kommun och i söder till Botkyrka kommun, och Salems kommun samt i sydväst till Södertälje kommun, alla i Stockholms län. I väster gränsar kommunen till Strängnäs kommun i Södermanlands län, i norr till Enköpings kommun och Håbo kommun i Uppsala län samt Upplands-Bro kommun i Stockholms län.
Trådar: 4 Inlägg: 13
4 13
Nakenbad:
Huddinge
Huddinge kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är stationssamhället Huddinge, som är en av de 42 som tidigare varit municipalsamhälle. Huddinge är en del av tätorten Stockholm. Huddinge är efter sin folkmängd den näst största av kommunerna i Stockholms län. Den 1 januari 2012 var kommunens yta 140,63 km². En tredjedel av kommunens yta är skyddad som naturreservat. Bebyggelsen i kommunen ligger i flera olika centra med affärer, service, pendeltågsstationer och flerfamiljshus som är omgivna av vidsträckta småhus- och naturområden. Kommunen är belägen på ön Södertörn i nordöstra delen av landskapet Södermanland. Den har sjön Mälaren i nordväst. I sydöst gränsar Huddinge kommun till Haninge kommun, i sydväst till Botkyrka kommun, i nordväst till Ekerö kommun, i norr till Stockholms kommun och i öster till Tyresö kommun, alla i Stockholms län.
Trådar: 10 Inlägg: 27
10 27
Nakenbad:
Vaxholm
Vaxholms kommun (även Vaxholms stad) är en kommun i Stockholms län. Centralort är Vaxholm. Kommunen har 12 003 invånare (2019) och omfattar totalt 70 öar varav 57 är bebodda. Vaxholms kommun är en skärgårdskommun vid Östersjön, belägen i sydöstra delen av landskapet Uppland. Kommunen är en del av Roslagen och Stockholms norra skärgård. Kommunen är delad mellan halvön Bogesundslandet och Vaxön med centralorten samt andra skärgårdsöar. Kommunen omges av Kyrkfjärden, Stora Värtan, Askrikefjärden, Höggarnsfjärden, Torsbyfjärden och Trälhavet. Kommunen gränsar i öster till Värmdö kommun, i söder till Nacka kommun och Lidingö kommun, i väster till Danderyds kommun och Täby kommun samt i norr till Österåkers kommun, alla i Stockholms län.
Trådar: 4 Inlägg: 5
4 5
Nakenbad:
Österåker
Kommunen ligger i södra Roslagen i de sydöstra delarna av landskapet Uppland. Österåkers kommun är i hög grad präglad av närheten till Östersjön i öster och innefattar flera stora öar i den norra delen av Stockholms skärgård, bland annat Ljusterö, Siarö, Vättersö, Husarö, Ingmarsö och Särsö. Österåkers kommun gränsar i söder till Värmdö kommun och Vaxholms kommun, i väster till Täby kommun, i nordväst till Vallentuna kommun och i norr till Norrtälje kommun, alla i Stockholms län.
Trådar: 4 Inlägg: 4
Senaste inlägg:
4 4
Dems
av Dems
Nakenbad:
Nacka
Nacka kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Nacka, vilken är en del av tätorten Stockholm. Kommunen är huvudsakligen belägen i de nordöstra delarna av landskapet Södermanland men också med en mindre del i sydöstra Uppland (Boo distrikt) och är delad mellan Södertörn och Värmdö med Östersjön i norr och söder. Saltsjön, Lilla Värtan och Höggarnsfjärden i norr och Baggensfjärden i söder förbinds av Skurusundet. Nacka kommun gränsar i söder till Tyresö kommun, i väster och nordväst till Stockholms kommun, i nordväst till Lidingö kommun, i norr till Vaxholms kommun och i öster till Värmdö kommun, alla i Stockholms län.
Trådar: 7 Inlägg: 23
7 23
Nakenbad:
Nykvarn
Nykvarns kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Nykvarn. Nykvarns kommun är till invånarantalet Stockholms läns minsta kommun. Den är belägen i de norra delarna av landskapet Södermanland vid sjön Mälarens södra strand. Kommunen gränsar i norr, öster och söder till Södertälje kommun i Stockholms län samt i väster till Gnesta kommun och Strängnäs kommun i Södermanlands län.
Trådar: 2 Inlägg: 5
Senaste inlägg:
2 5
Patlock
av Patlock
Nakenbad:
Botkyrka
Botkyrka är en kommun i Stockholms län. Centralort är Tumba. Kommunen är belägen på ön Södertörn i norra delen av landskapet Södermanland med sjön Mälaren i norr och Östersjön (Mörkarfjärden, Himmerfjärden och Järnafjärden) i sydväst. Botkyrka kommun gränsar i norr till Ekerö kommun, i nordöst till Huddinge kommun, i sydöst till Haninge kommun, i söder till Nynäshamns kommun och i väster till Södertälje kommun och Salems kommun, alla i Stockholms län.
Trådar: 1 Inlägg: 2
Senaste inlägg:
1 2
Puffen
av Puffen
Danderyd
Danderyds kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Djursholm som är en del av tätorten Stockholm. Kommunen är belägen i sydöstra delen av landskapet Uppland med Stora Värtan, Lilla Värtan och Östersjön i öster. Danderyds kommun gränsar i norr till Täby kommun, i öster till Vaxholms kommun, i sydöst till Lidingö kommun, i söder till Stockholms kommun, i sydväst till Solna kommun och i väster till Sollentuna kommun, alla i Stockholms län.
Trådar: 0 Inlägg: 0
0 0
Haninge
Haninge kommun är en skärgårdskommun samt förort till Stockholm i Stockholms län. Centralort är Handen som är en del av tätorten Stockholm. Kommunen är belägen på ön Södertörn i nordöstra delen av landskapet Södermanland. I öster gränsar kommunen till Östersjön med Stockholms södra skärgård. I sydväst ligger Nynäshamns kommun, i väster Botkyrka kommun, i nordväst Huddinge kommun och i nordöst Tyresö kommun, alla i Stockholms län.
Trådar: 0 Inlägg: 0
0 0
Järfälla
Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Järfälla kommun är belägen i de södra delarna av landskapet Uppland vid sjön Mälarens östra strand. Kommunen gränsar i nordöst till Upplands Väsby kommun, i öster till Sollentuna kommun, i sydöst till Stockholms kommun, i väster till Ekerö kommun (maritim gräns) och i nordväst till Upplands-Bro kommun, alla i Stockholms län.
Trådar: 0 Inlägg: 0
0 0
Lidingö
Lidingö kommun eller Lidingö stad[7] är en kommun öster om Stockholms kommun inom Stockholms län. Gränsen mellan Lidingö och Stockholms kommun i Lilla Värtan går i nord-sydlig riktning i Lilla Värtan 350 meter från kajkanten vid Ropsten. Centralort är tätorten Lidingö. Kommunen innefattar ön Lidingö samt ett antal kringliggande ögrupper, däribland Storholmen, Stora och Lilla Höggarn, Duvholmen, Strömsö, Stora och Lilla Bergholmen, Fogdholmen, Länsmansholmen, Fjäderholmarna samt Svanholmen. Lidingö kommun ingår i Storstockholm. Kommunen är belägen i sydöstra delen av landskapet Uppland och är en del av Stockholms inre skärgård med Östersjön i öster. Kommunen omges av Stora Värtan, Lilla Värtan, Höggarnsfjärden och Askrikefjärden. Kommunen gränsar i sydöst och söder till Nacka kommun, i sydväst till Stockholms kommun, i nordväst till Danderyds kommun samt i norr och öster till Vaxholms kommun, alla i Stockholms län.
Trådar: 0 Inlägg: 0
0 0
Norrtälje
Norrtälje kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Norrtälje. Det är den största kommunen till ytan i Stockholms län och är belägen i de östra delarna av landskapet Uppland. Kommunen har Ålands hav i öster, där Norrtäljeån utmynnar från väster. I söder gränsar Norrtälje kommun till Österåkers kommun och Vallentuna kommun och i sydväst till Sigtuna kommun, alla i Stockholms län. I väster gränsar kommunen till Knivsta kommun, Uppsala kommun och Östhammars kommun i Uppsala län. På ön Märket i Ålands hav har kommunen landgräns till Hammarlands kommun i Landskapet Åland i Finland.
Trådar: 1 Inlägg: 1
Senaste inlägg:
1 1
Roslagen79
Nynäshamn
Nynäshamns kommun är en kommun i Stockholms län, längst söderut på halvön Södertörn. Centralort är Nynäshamn. Nynäshamns kommun är belägen i östra delen av landskapet Södermanland med Stockholms södra skärgård i öster. Östersjön omsluter kommunen i öster (Horsfjärden, Mälbyfjärden, Mysingen och Gårdsfjärden), söder (Konabbsfjärden) och sydväst (Svärdsfjärden och Himmerfjärden). Kommunen gränsar i nordost till Haninge kommun och i nordväst till Botkyrka kommun i Stockholms län. Vidare finns maritima gränser till Södertälje kommun, också i Stockholms län, i väster samt till Trosa kommun och Nyköpings kommun i Södermanlands län i sydväst.
Trådar: 0 Inlägg: 0
0 0
Salems
Salems kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Salem, som är en del av tätorten Tumba. Kommunen är en del av Storstockholm. Kommunen är belägen på ön Södertörn i de nordöstra delarna av landskapet Södermanland vid sjön Mälarens södra strand. Salems kommun gränsar i norr och nordöst till Ekerö kommun (maritim gräns), i öster och söder till Botkyrka kommun samt i väster till Södertälje kommun, alla i Stockholms län.
Trådar: 0 Inlägg: 0
0 0
Sigtuna
Sigtuna kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Märsta. Den näst största tätorten är Sigtuna, från vilken kommunen tagit sitt namn. Sigtuna kommun är belägen i de södra delarna av landskapet Uppland vid sjön Mälarens östra strand. Kommunen gränsar i nordöst till Norrtälje kommun, i öster till Vallentuna kommun, i söder till Upplands Väsby kommun och i sydväst till Upplands-Bro kommun, alla i Stockholms län. I nordväst gränsar kommunen till Håbo kommun och i norr till Knivsta kommun, båda i Uppsala län.
Trådar: 1 Inlägg: 1
Senaste inlägg:
1 1
Andisek
av Andisek
Södertälje
Södertälje kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Södertälje. Kommunen är belägen i de norra delarna av landskapet Södermanland med Mälaren i norr och Östersjön (Svärdsfjärden, Himmerfjärden och Järnafjärden) i öster; dessa förbinds av Södertälje kanal. Nordöstra delen av kommunen, Östertälje distrikt, ligger på ön Södertörn. Södertälje kommun gränsar i öster till Salems, Botkyrka och Nynäshamns kommuner, alla i Stockholms län. I väster gränsar kommunen till Trosa kommun och Gnesta kommun i Södermanlands län samt Nykvarns kommun i Stockholms län och Strängnäs kommun i Södermanlands län. I norr gränsar kommunen (i Mälaren) till Ekerö kommun i Stockholms län.
Trådar: 0 Inlägg: 0
0 0
Sollentuna
Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunen är belägen i de södra delarna av landskapet Uppland och gränsar i norr till Upplands Väsby kommun, i nordöst till Täby kommun, i öster till Danderyds kommun, i söder till Solna kommun och Sundbybergs kommun, i sydväst till Stockholms kommun och i väster till Järfälla kommun, alla i Stockholms län. Edsviken som är en vik i Östersjön sträcker sig in i kommunen.
Trådar: 0 Inlägg: 0
0 0
Solna
Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Solna ingår i sin helhet i tätorten Stockholm.[7] Solna är Sveriges tredje minsta kommun till ytan, med en landareal på endast 20 km². Befolkningsmässigt är Solna landets 27:e största kommun. Solna kommun ligger i de södra delarna av landskapet Uppland. I sydöst, söder, sydväst och nordväst gränsar kommunen till Stockholms kommun, i väster till Sundbybergs kommun, i nordväst också till Sollentuna kommun och i nordöst till Danderyds kommun, alla i Stockholms län. Solna är en av de numera 14 kommuner i Sverige som kallar sig stad. Detta formuleras sålunda i kommunens grafiska profil från den 9 december 1991:
Trådar: 0 Inlägg: 0
0 0
Stockholm
Nakenbad i Stockholm City var ligger dem? Hitta nakenbad och nakenbadare på Nakenbad.nu. Stockholms kommun eller informellt Stockholms stad är en kommun i Stockholms län. Centralort är Stockholm som också är Sveriges huvudstad och residensstad för Stockholms län. Kommunen är belägen i de södra delarna av landskapet Uppland och norra delarna av Södermanland. I öster ligger Östersjön med Stockholms skärgård och i väster Mälaren. I sydost gränsar kommunen till Tyresö kommun, i söder till Huddinge kommun och Botkyrka kommun, i väster till Ekerö kommun, i norr till Järfälla kommun, Sollentuna kommun och Danderyds kommun, i nordöst och nordväst till Sundbybergs kommun och Solna kommun, i öster till Lidingö kommun och Nacka kommun, alla i Stockholms län.
Trådar: 0 Inlägg: 0
0 0
Sundbyberg
Sundbybergs kommun eller Sundbybergs stad är en kommun i Stockholms län. Kommunens tätbebyggelse ingår i sin helhet i tätorten Stockholm. Sundbybergs kommun är Sveriges till ytan minsta. Kommunen är belägen i södra delen av landskapet Uppland och består huvudsakligen av områden som en gång i tiden utgjorde delar av Bromma och Spånga socknar i Sollentuna härad. Den gränsar i söder, väster och norr till Stockholms kommun, i norr också till Sollentuna kommun och i öster till Solna kommun, alla i Stockholms län. Moderbolag för de verksamheter som Sundbybergs kommun har valt att driva i aktiebolagsform är ett svenskt holdingbolag som ageras av Sundbybergs stadshus AB. Bolaget ägs helt av kommunen.
Trådar: 0 Inlägg: 0
0 0
Täby
Täby kommun (/tɛ:bʏ/ ibland alternativt /tɛ:bɪ/ (uttal (info)) är en kommun i Stockholms län. Kommunen ligger i sydöstra delen av landskapet Uppland med Stora Värtan och Östersjön i öster. Täby kommun gränsar i öster åt Österåkers kommun, i sydöst åt Vaxholms kommun, i söder åt Danderyds kommun, i väster åt Sollentuna kommun och Upplands Väsby kommun samt i norr åt Vallentuna kommun, alla i Stockholms län.
Trådar: 0 Inlägg: 0
0 0
Tyresö
Huvuddelen av Tyresö kommun ligger på halvön Södertörn och några öar i Östersjön, av vilka Ägnö och Härsö är de största. Ett flertal insjöar finns i Tyresö, varav några tillhör Tyresåns sjösystem. I söder vidtar Storskogen med inslag av urskog som ingår i Tyresta nationalpark samt det omkransande Tyresta naturreservat. Terrängen är typisk för området, sprickdalslandskap med låga kullar och dalar, förutom en brant topografi med berg och virvlande forsar vid Uddbyfallet och Follbrinkströmmen, en hisnande natur som formades under istiden. Högsta punkten är vid Telegrafberget, 84 m ö.h. På land gränsar Tyresö till Stockholm i nordväst, Nacka i norr och Haninge i söder. Kommunen har även en sjögräns över Drevviken till Huddinge i väster, och en havsgräns till Värmdö i öster och nordost.
Trådar: 0 Inlägg: 0
0 0
Upplands Väsby
Upplands Väsby är en del av tätorten Upplands Väsby och Sollentuna, samt centralort i Upplands Väsby kommun i Stockholms län. Europaväg 4 och Ostkustbanan går genom orten. Avståndet till centrala Stockholm är 25 kilometer och till Uppsala 45 kilometer.
Trådar: 0 Inlägg: 0
0 0
Upplands-Bro
Upplands-Bro kommun är en kommun i nordvästra delen av Stockholms län. Kommunens centralort är Kungsängen. Kommunen är belägen i de södra delarna av landskapet Uppland vid sjön Mälarens östra strand. Upplands-Bro kommun gränsar i nordöst till Sigtuna kommun, i öster till Upplands Väsby kommun, i sydöst till Järfälla kommun och i söder till Ekerö kommun (maritim gräns), alla i Stockholms län. Vidare gränsar kommunen i väster till Enköpings kommun (maritim gräns) och Håbo kommun, båda i Uppsala län.
Trådar: 0 Inlägg: 0
0 0
Vallentuna
Kommunen är belägen i de södra delarna av landskapet Uppland och gränsar i norr och nordöst till Norrtälje kommun, i sydöst till Österåkers kommun, i söder till Täby kommun, i sydväst till Upplands Väsby kommun och i nordväst till Sigtuna kommun, alla i Stockholms län.
Trådar: 0 Inlägg: 0
0 0
Värmdö
Värmdö eller Värmdön är en ö belägen i Stockholms inre skärgård, i landskapet Uppland. Värmdö är Sveriges sjätte största ö (efter Gotland, Öland, Södertörn-Nacka, Orust och Hisingen). Dess yta är 180 km². Största delen av ön, och alla mindre öar öster därom, ligger inom Värmdö kommun. Den västligaste delen av Värmdön ligger i Nacka kommun. Ön består av tre områden som åtskiljs av smala näs. Värmdölandet är den östligaste och till ytan största delen. Värmdölandet förbinds med Farstalandet i Ålstäket. Norr och väster om Farstaviken och Ösbyträsk ligger Ormingelandet. Ytterligare två öar, Ingarö och Fågelbrolandet, åtskiljs från Värmdö av kanaler eller smala sund.
Trådar: 0 Inlägg: 0
0 0
Arbetar..