Meddelande

Ta ner
Inget meddelande ännu.

Medlemmar om Stora Amundöns Nakenbad i Hovås i Göteborg

Ta ner
X
 
 • Tid
 • Visa
Rensa alla
Ny post

 • Medlemmar om Stora Amundöns Nakenbad i Hovås i Göteborg

  Mer info kommer senare
  Senast ändrad av Nakenbad nu; 18-07-21, 01:14.

 • #2
  Har man tänkt att ägna hela dagen vid havet så är detta mitt favoritbad. Långt att gå (30minuter), men även promenaden är en del av upplevelsen. Gott om plats, bra dykmöjligheter liksom tillgång till sandstrand och toalett. Ta med lunchpicnik och en stor kaffetermos och njut av klipporna!

  Kommentera


  • #3
   Hej. Vi besöker många olika bad i landet, men återkommer ofta till Amundön. Vad ska man säga om det fantastiska stället.
   Kanske att det har något för alla typer av naturister.

   Ön är ganska stor. Det finns familjeområden där familjer kan vara utan problem. Det finns också avskilda platser på klipporna där många ensamma ligger eller vädrar runt, och par eller vänner. Det finns också ett område om man vill vara social eller ligga bland andra nakenbadare, Vid en liten strand och klipporna runt den stranden där kan det bli packat med folk.
   Man kan vara där som vänner och picknicka, eller som vi som ofta är där som par. Ibland pratar vi med andra par, och ibland så låter vi, eller rättare sagt tjejen av oss, ( ibland mannen också för den delen, för de som gillar titta på nån av samma kön men mest tjejen "gå med på" att bli tittad på av ensamma killar och män. För det finns det utan tvekan. Många som gärna lägger sig när och då under oss för att smygtitta eller inte alltid ens smygtitta utan titta öppet på tjejen ( oftast) och om vi väljer att lägga oss där så väljer vi också att det är okej. Är vi inte på det humöret så ligger vi mera avskilt.

   Som sagt. Vi älskar Amundön för att det erbjuder något för alla typer av naturister. Rekommenderar starkt

   Kommentera


   • #4
    Ett fint och avskilt nakenbad där det är fritt fram sexuella kontakter mellan besökarna.

    Kommentera


    • #5
     Vad får dig att tro det???

     Kommentera


     • #6
      De flesta som vistas där eller väldigt många visar tecken på sexuell lust.
      Flera stryker sig mellan benen och visar upp sitt stånd och själv låg jag länge och runkade öppet när folk passerade med gillande kommentarer.
      Själv är jag intresserad av nakenbad för att jag verkligen njuter av att vara naken tillsammans med andra men också den sköna känslan att vara naken i enskildhet.
      Att exponera min nakna kropp med syftet att samspela sexuellt med andra är självklart det som gör att jag trivs på nakenbad. Det har nästan alltid resulterat i sexuella lekar eller samlag när jag besökt nakenbad och det är min största njutning med nakenbad generellt.
      Vad har du själv för erfarenheter av nakenbadet på Amundön eller nakenbad över huvudtaget?

      Kommentera

      Arbetar..
      X
      😀
      🥰
      🤢
      😎
      😡
      👍
      👎