Meddelande

Ta ner
No announcement yet.

Nakenbad.nu hjälp

Ta ner

Här kan du hitta svar på frågor om hur forumet fungerar. Använd länkarna eller sökrutan nedan för att leta.

Forum, trådar och inlägg

Vad är en community-anslagstavla?

En anslagstavla för gemenskapen är en diskussionssajt på nätet. Det kallas ibland också ett "styrelse" eller "forum". Det kan innehålla flera kategorier, bestående av forum, ämnen och enskilda inlägg. Innehållet på en community-anslagstavla skapas ofta av användarna eller medlemmarna på webbplatsen. De används för support, för att dela idéer och för en mängd olika ämnen.

Hur är allt strukturerat?

Anslagstavlan som helhet innehåller olika kategorier (breda ämnesområden), som själva innehåller forum (mer specifika ämnesområden) som innehåller ämnen (konversationer eller diskussioner) som består av enskilda inlägg (där en användare skriver något) .

Vanligtvis har gemenskapens hemsida en lista med kategorier och forum, med grundläggande statistik för varje - inklusive antalet ämnen och inlägg, och vilken medlem som publicerade det senaste meddelandet. Detta kan ersättas med en aktivitetsström som visar en ström av de senaste inlägg, foton och andra delade artiklar.

Hur hittar jag min väg runt?

När du klickar på ett forums namn kommer du till listan med ämnen som det innehåller. Ett ämne är en konversation mellan medlemmar eller gäster. Varje ämne börjar som ett enda inlägg och växer när svar och kommentarer läggs till av olika användare.

För att starta ett nytt ämne klickar du bara på knappen + Nytt ämne (du kan behöva rätt behörighet för att göra det).

Trådar kan beställas på många olika sätt. Standard är att ha ämnet med den senaste aktiviteten överst. Men du kan enkelt ändra den här beställningen, till exempel för att ha ämnet med flest inlägg överst. Klicka bara på Filter-menyn längst upp till höger i ämneslistan. Filtermenyn ger dig de alternativ du behöver för att sortera den aktuella sidan

Flersidesvyer

När det finns fler ämnen att visa än som passar på en enda sida, kan du se rutan 'Sida' som innehåller sidnummer. Detta indikerar att listan med ämnen har delats upp på två eller flera sidor. Denna metod för att dela listor över objekt över många sidor används i hela gemenskapen.

Arbetar..
X